"De Heerlijkheid Vorenseinde"
Waar tijd niet bestaat
 

Het begin ...

Al mountainbikend kwamen wij, Olav en Clara, langs het kleine veeteeltbedrijf aan de rand van het bos. Het was liefde op het eerste gezicht en ondanks de agrarische bestemming zagen wij hier gelijk een nieuwe toeristische bestemming op de ruim 2 ha. grond. Na een lang traject voor de wijziging van het bestemmingsplan, mogen we onze Heerlijke locatie delen met onze gasten.


In 2019 hebben we de voormalige koeienweide met hulp van familie en vrienden ingericht met 2000 planten en meer dan 60 bomen. Iets later ging de wens van een eigen amfibieën poel in vervulling. Het begin van een nieuw stukje natuur, waar we ongelooflijk trots op zijn.


U bent al een tijdje onderweg en dan rijd u een doodlopend stukje weg in en komt uiteindelijk op een veld met Oud Hollandse hoogstamfruitbomen, walnotenbomen, bossages, paardenwei, en een amfibieën poel. Het terrein is omgeven door een biologische bloemenrand.  De natuur laat zich hier graag horen en zien. Vogels, vlinders, bijtjes, krekels, eekhoorns, reetjes....

Welkom bij De Heerlijkheid Vorenseinde!


Gelegen aan de rand van de Rucphense bossen is dit de perfecte plek voor een ontspannen vakantie of gewoon een paar dagen er tussenuit. De 1200 ha. bos en hei nodigt uit om de natuur op je eigen manier te verkennen en te beleven. Een prachtig beginpunt van jouw fiets- of MTB-tocht,  wandel- of ruiterroute. 

Fietsroutes zijn er volop.: de Van Goghroute, de St. Franciscusroute, route het Klaveren Vrouwke en natuurlijk de bekende fietsknooppunten.


Even voorstellen Clara & Olav

 
E-mailen
Bellen
Map
Info